Co všechno můžete zvládnout letos?

30.11.1900 00:00

 

ZaujalaVás naše prezentace? Pak sledujte naše stránky i nadále a zvláště tuto rubriku, protože již brzy se zde objeví přesný program  akcí na tento rok, který je v podobě návrhu a čeká jej ještě závěrečné schválení valnou hromadou klubu poslední neděli v lednu - jednání této Valné hromady klubu je prozatím stále ještě akcí neveřejnou, proto se omlouváme všem, kteří by měli eventuální zájem se této výroční členské schůze zúčastnit. Ale o všech zásadních rozhodnutích budou vichni zájemci informování prostřednictvím našich stránek. Děkujeme za pochopení.

Za zvířátky do lesa - to byla poslední akce pro širokou veřejnost v loňském roce z projektu Kolik věcí umíš, tolikrát jsi člověkem

Tato akce se uskutečnila za příznivého počasí - sníh, mráz, dobrá nálada všech účastníků, ochotná zvířátka a dobrý program. Ale ani lesní zvěř a ptáci nepřišli zkrátka - nejen krmítka se semínky a zrníčky, šišky s ptačím pudinkem, burákové provázky a mrkev správně upravená jim zpestřily jídelníček, omezený současným počasím. Nikomu se příliš domů nechtělo, a tak návrat proběhl až za tmy zvečera (po stažení fotek z paměťových karet budou tyto umístěny na stránkách)